Ons Geospacial Center wint award

Op 15 juli vond in San Diego, California de ESRI User Conference (Environmental Systems Research Institute) plaats. Luisteren naar sprekers die de laatste nieuwigheden voorstellen? Een live demonstratie ervaren waarbij je nieuwe tools en mogelijkheden van ArcGIS Pro of Portal kan ontdekken? Een workshop volgen? Of nog iets anders? Op deze conferentie die gespecialiseerd was in geografische informatiesystemen (GIS), vond je het allemaal terug.

De ESRI User Conference trekt niet voor niets jaarlijks tienduizenden deelnemers over heel de wereld aan. De grootschalige conferentie richt zich op verschillende thema’s, waaronder educatie, netwerken en presenteren van nieuwe ontwikkelingen in GIS. Met deze conferentie willen ze gebruikers van de ESRI-software ondersteunen, educatie bieden over nieuwe technologieën in GIS, en daarbovenop nog een platform bieden voor netwerken en samenwerking.

Elk jaar worden op de conferentie ook de SAG (Special Achievement in GIS) Awards uitgereikt door ESRI, het toonaangevend bedrijf in GIS-technologie. Wie een uitzonderlijke prestatie heeft geleverd in het gebruik van GIS-technologieën, wordt als organisatie of individu beloond met de SAG-award. Ook het Defence Geospacial Centre van de ADIV mag dit jaar met trots een Award in ontvangst nemen.

Wij zijn trots en vereerd om een van de winnaars te zijn die een deel uitmaken van deze wereldwijde gemeenschap van gebruikers. Laten we verder blijven evolueren op deze manier!

Meer nieuws

Artificiële intelligentie en desinformatie: bedreiging en opportuniteit

12 okt 2024

“Onze missie met het Cyber Command is om burgers te ondersteunen door hun vaardigheden te vebeteren”

23 sep 2024

Ons Geospacial Center wint award

13 sep 2024

« Cyber Summer School » : een zomerschool als geen ander

24 jul 2024

De ADIV publiceert zijn tweede jaarrapport

28 jun 2024

Inhuldiging van de Cyber Defense Factory in Charleroi

16 apr 2024